Een persoonlijk traject om weer thuis te komen in jezelf.

 

Hoe ziet een gemiddelde sessie eruit?

Persoonlijke aandacht

Een privétraject gaat uitsluitend over jou. Ieder individu is uniek dus is elk privétraject dat ook. Wij kijken naar jou als mens en jouw persoonlijke wensen en uitdagingen om zo een passend traject te creëren. 

Flexibiliteit

De sessies van het traject vinden plaats op momenten die het beste voor jou uitkomen. Op deze manier kan je ondanks een druk leven toch grote stappen zetten in je bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en levenskwaliteit.

Effectief

Vanwege de persoonlijke aandacht kunnen wij tussen verschillende methoden schakelen om zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat te komen. Onze trainers zijn breed opgeleid in verschillende disciplines.

Hoe ziet een privétraject eruit?

Hoewel elk traject uniek is zijn er vaste onderdelen die in elk traject terugkomen. Elk programma start met een uitgebreide intake om jouw gewenste resultaat te bepalen. Daarnaast start elk programma met het aanleren en beoefenen van de Inner Freedom Technique® als de basis. Om je zelfstandig te maken in het opruimen van onderdrukte spanning en blokkades. Daarna kan worden afgeweken met verschillende andere methoden bijvoorbeeld lifestyle coaching, diepgaand energiewerk of fysieke behandeling van pijnklachten. De hoeveelheid sessies worden tijdens de intake vastgesteld en de duur van de sessies zijn gemiddeld tussen 60 en 90 minuten.

"Ik ben het traject begonnen omdat ik niet meer kon ontspannen en door angsten enorm beperkt werd in mijn doen en laten. Tijdens het traject heb ik zelf mijn blokkades leren opruimen en ben ik trots te zeggen dat ik van helemaal van deze klachten af ben"

Laura

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking.

Vul hieronder uw gegevens en eventuele vragen in en wij nemen zsm contact met u op.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.